Over ons

Fris en gedreven. Een verlengstuk van de klant. Betrokken. Dat is online marketingbureau Rocket Conversions. Wij gaan nét die stap verder. Zijn altijd op de hoogte en lopen voorop met nieuwe ontwikkelingen. De kanalen die we inzetten staan nooit op zichzelf – ze vormen onderdeel van een totaaloplossing. Een oplossing die zorgt voor aantoonbare resultaten.

Rocket Conversions staat voor no-nonsense marketing. Geen vage resultaten maar harde cijfers. We werken vanuit duidelijke doelstellingen naar een positief ROI: meer conversie, meer leads, meer website bezoekers of meer naamsbekendheid

Écht transparant: bij ons weet je waar je aan toe bent. Dankzij heldere rapportages heb je inzicht in de cijfers van je campagne.

Branches

- Winkels & Restaurants
- Online Recruitment
- Website/Webshops

- Fashion
- Home & Living
- Sport & Welzijn

- Finance & Insurance
- B2B
- Onderwijs

Missie

Op frisse wijze, gedreven en met no-nonsense uw groei realiseren. Dat is onze missie! Geen vage resultaten maar harde cijfers. We werken vanuit duidelijke doelstelling aan een positieve ROI: meer conversie, meer leads, meer websitebezoekers en meer naamsbekendheid.

Visie

Transparantie en samenwerken zijn de brandstof. Bij Rocket Conversions weet u waar u aan toe bent. Dankzij heldere rapportages kunt u de voortgang van uw online marketing stap voor stap volgen. Uiteraard presenteren we de behaalde resultaten regelmatig aan u persoonlijk.

Hoe doen wij dat?

Rocket Conversions is geen marketingbureau dat aan de haal gaat met uw wensen. Wij luisteren naar uw verhaal en vertalen dit naar een concept, want daar zit uw succes! En we zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Dat doen we door middel van:

- Full service: Rocket Conversions is een full service marketingbureau. Dit betekent dat we geen enkel vraagstuk op gebied van online marketing uit de weg gaan. Sterker nog: wij houden van uitdaging. Dus gaat uw online marketingvraagstuk velen boven de pet? Bel ons!

- Betrokkenheid: Bij Rocket Conversions geloven wij dat alles groeit dankzij aandacht. Daarom hebben we aandacht voor u en uw onderneming. Dat betekent onbeperkte bereikbaarheid en betrokkenheid bij alles dat bijdraagt aan de doelen die we samen stellen.

-Fris en gedreven: Op creatieve wijze en met gevoel voor de snelheid van uw business werken wij aan het tackelen van uw uitdagingen op het gebied van online marketing. Daarbij gaan we graag de dialoog aan. Want alleen samen met u bereiken we de mijlpalen waar u naar uitkijkt.

Een greep uit onze Successen

In vier weken tijd scoort een door ons beheerde Instagram-pagina een groei van 20.000 volgers. hierbij is geen gebruik gemaakt van adverteren, dankzij onze expertise wisten wij deze pagina in korte tijd organisch te laten groeien!
Op dit moment zijn wij in het bezit van 9 Facebook en Google Certificaten.
Een van onze klanten realiseerde een conversie van 3%, na 3 weken tijd had de webshop een conversie van maar liefst 7.11%. Wij brachten de Customers journey goed in kaart en wisten dit aanzienlijk te verbeteren.
Met een van onze berichten op social media hebben wij maar liefst 2.300.000 personen weten te bereiken.

-

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?